Kaszaper Község Weboldala

Üdvözöljük településünk weboldalán

Polgármesteri köszöntő

Feltöltés alatt…

Hírek

Telefonszám változás

Tisztelt Lakosság! Kaszaper Község Önkormányzat központi telefonszáma (06-68/423-000) jelenleg nem elérhető, így az Önkormányzat az alábbi telefonszámon és e-mail címen áll rendelkezésükre: 06-68/423-659, kaszaper@kaszaper.hu! Megértésüket köszönjük!

Prevenció !

Tisztelt Lakosság! Népegészségügyi Program keretében a következő hetekben településünkön élő 45-65 éves korú hölgyek emlőszűrésére meghívó leveleket fognak kapni. Kérjük Önöket éljenek a szűrés lehetőségével, hogy időben felfedezett betegséget megelőzzék, illetve időben kezelni tudják.

Tájékoztatás sertés állatjóléti kifizetési kérelem benyújtásáról

Tisztelt Lakosság! A Kormányhivatal tájékoztatása alapján: Sertés állatjóléti támogatás jogcímben a 2022. támogatási évre (I-IV. negyedévre) vonatkozó kifizetési kérelmek benyújtása kapcsán a Kincstár honlapján megjelent alábbi közleményre hívom fel a figyelmüket: Az II. negyedéves kifizetési kérelmek benyújtása 2022. július 1.

Tájékoztatás – baromfi – és kocaállomány után igénybe vehető kivételes alkalmazkodási támogatás

A Békés Megyei Kormányhivatal Agrártámogatási Főosztály tájékoztatója alapján tájékoztatjuk Önöket, hogy megjelent az agrárminiszter 18/2022. (VII. 13.) AM rendelete a baromfi- és kocaállomány után igénybe vehető kivételes alkalmazkodási támogatás részletes feltételeiről, melynek célja, hogy a baromfi- és sertéságazatot jelenleg sújtó,

Intézményvezetői pályázat

Kaszaper Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet intézményvezetői munkakörre.

Tájékoztatás!

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a DAREH BÁZIS Nonprofit Zrt. 2022 Június 27. napjától – előreláthatólag – 2022 Augusztus 31. napjáig, a hőségre való tekintettel 04:00 órától kezdi el a településeken a hulladék begyűjtését

Tájékoztatás!

Dareh Bázis Hulladékgazdálkodási Nonprofit Zrt. ügyfélfogadás és szemétszállítás rendje

Felhívás!

Tisztelt Lakosság! Az MVM Démász Áramhálózati Kft. a község területén nagymértékű áramhálózati felújítást végez, ami a település nagy részét érinti. A villanyoszlopok cseréje során az adott napokon – a mellékletben található ütemezés szerint – az érintett területen áramszolgáltatás kiesés várható.

Meghívó

Kaszaper Község Képviselő-testülete 2022. május 26-án (csütörtök) 15:00 órakor soros, nyílt testületi ülést tart, amelyre ezúton tisztelettel meghívom.

Egyéni Gazdaságok Összeírása

2022. május 13. – június 15. A gazdáknak a földhasználattal, és az állattenyésztéssel kapcsolatban kell adatokat szolgáltatniuk

Ünnepi hulladékszállítási rend Kaszaperen

A DAREH BÁZIS Hulladékgazdálkodási Nonprofit Zrt. tisztelettel tájékoztatja Önöket, hogy Kaszaperen, a március 15-i nemzeti ünneptől függetlenül, a zöldhulladék szállítás időpontja a naptárnak megfelelően, 2022. március 15. kedd. Kérjük, hogy a kukákat, minden esetben reggel 6 óráig szíveskedjen megfelelő állapotban

Pályázatok

Választás

Választási ikon

Közérdekű adatok

Megszakítás