Kaszaper Község Weboldala

Üdvözöljük településünk weboldalán

Tájékoztatás – baromfi – és kocaállomány után igénybe vehető kivételes alkalmazkodási támogatás

A Békés Megyei Kormányhivatal Agrártámogatási Főosztály tájékoztatója alapján tájékoztatjuk Önöket, hogy megjelent az agrárminiszter 18/2022. (VII. 13.) AM rendelete a baromfi- és kocaállomány után igénybe vehető kivételes alkalmazkodási támogatás részletes feltételeiről, melynek célja, hogy a baromfi- és sertéságazatot jelenleg sújtó, kivételesen magas mértékű termelési költségek részbeni ellentételezésével hozzájáruljon a termelési feltételek biztosításához és ezen keresztül az élelmiszerbiztonság folyamatos fenntartásához és a piaci egyensúlyhiányok kezeléséhez.

A támogatások kapcsán a jogosultsági feltételekről, a kérelembenyújtásról a Kincstár honlapján alábbi linkekről elérhető jogcímismertetőkből tájékozódhatnak:

https://www.mvh.allamkincstar.gov.hu/tamogatasok-listazo/-/tamogatas/11683238

https://www.mvh.allamkincstar.gov.hu/tamogatasok-listazo/-/tamogatas/11683239

Megosztás:

További bejegyzések

Prevenció !

Tisztelt Lakosság! Népegészségügyi Program keretében a következő hetekben településünkön élő 45-65 éves korú hölgyek emlőszűrésére meghívó leveleket fognak kapni. Kérjük Önöket éljenek a szűrés lehetőségével,

Intézményvezetői pályázat

Kaszaper Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet intézményvezetői munkakörre.

Tájékoztatás!

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a DAREH BÁZIS Nonprofit Zrt. 2022 Június 27. napjától – előreláthatólag – 2022 Augusztus 31. napjáig, a hőségre való tekintettel 04:00

Megszakítás