Kaszaper Község szennyvízelvezetése és tisztítása


Projekt adatok

Kedvezményezettek:

  • NFP Nemzeti Fejlesztési Programiroda Nonprofit Kft. valamint
  • Kaszaper Község Önkormányzata.

A projekt címe: Kaszaper Köszség szennyvízelvezetése és tisztítása
A szerződött támogatás összege: 332 000 000 Ft
A projekt azonosító száma: KEHOP-2.2.2-15-2016-00100
A projekt fizikai befejezésének tervezett határideje: 2018. 12. 01. A projekt bemutatása

A projekt megvalósításának helye Magyarország, Kaszaper település. A projekt megvalósításával hozzájárul Magyarország Csatlakozási Szerződésben vállalt kötelezettségének megfelelően, a 2000 lakosegyenérték feletti szennyvízelvezetési agglomerációk csatornázási feladatainak, szennyvízkezelésének, korszerű iszapkezelésének és hasznosításának, valamint a nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz szennyvíztisztító telepi elhelyezésének fejlesztéséhez.

Az elszámolandó csatornahálózati rekonstrukció mértéke nem haladja meg az elszámolható költségek 5 %-át. A projekt fő célja Kaszaper Községhez tartozó Puszataszőlős településrész szennyvízelvezetésének megoldása. A Pusztaszőlősön kiépítendő szennyvízhálózat tisztítására a Kaszaperi szennyvíztisztitó telepen kerül sor. A fejlesztés megkívánja a Kaszaperi szennyvíztelep fejlesztését is.

A projektet Kaszaper Község Önkormányzata és a Nemzeti Fejlesztési Programiroda Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság konzorciuma fogja megvalósítani legkésőbb 2018. 12. 01.-ig.

Galéria